Brochure aanvragen

Besterdplein 35 Tilburg

Winkelruimte op prominente locatie aan het drukke Besterdplein

Algemeen

Tilburg is een moderne industriestad met een gezond ondernemingsklimaat, de economische welvaart en voortgang is Tilburg niet voorbij gegaan. Door de gunstige ligging aan de A58, de goede voorzieningen voor transport per spoor en via het water is Tilburg een multimodaal logistiek knooppunt. Er werken thans circa 80.000 mensen in diverse sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de industrie, bij zowel kleine als zeer grote ondernemingen. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

 

Locatie

De winkelruimte is gelegen aan het Besterdplein, één van de bekendste pleinen van Tilburg. Het Besterdplein en de Besterdring worden gekenmerkt door een gevarieerd winkelaanbod en een zeer druk bezochte weekmarkt. Door de ligging op de hoek van de Nicolaas Pieckstraat met het Besterdplein heeft de winkelruimte een grote attentiewaarde. Er zijn ruime parkeermogelijkheden direct voor de deur.

 

Object

De winkelruimte is al jarenlang een vestiging van de bekende Tilburgse slijterijketen van Berrie Peek. Vanwege verhuizing van de activiteiten naar het winkelcentrum AaBe komt de winkel na circa 25 jaar beschikbaar voor verhuur. De winkel is onder andere voorzien van een systeemplafond, pantry, toilet en opslagruimte.

Oppervlakte

Winkelruimte:                                           circa 100 m²

Pantry, toilet, opslag:                             circa   15 m²

 

Parkeren

Direct tegenover de winkelruimte is een groot plein gelegen waarop geparkeerd kan worden.

 

Huurprijs

€ 1.700,00 per jaar te vermeerderen met BTW.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 

Bijzonderheden

Voorbehoud goedkeuring eigenaar.


Adres:
Besterdplein 35
5014 HP   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 115 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.700,- per maand