Brochure aanvragen

Oude Markt 1 Tilburg

Winkelruimte op een perfecte zichtlocatie op de hoek van de Heuvelstraat met de Oude Markt

 

Algemeen

Het Tilburgse kernwinkelgebied bruist! Om Tilburg verder op de kaart te zetten als retailstad is fors geïnvesteerd in een nieuw ‘winkelrondje’ aan de zuidkant van het kernwinkel-gebied, nabij het stadhuis. Er zijn twee nieuwe winkelstraten ontstaan waardoor er diverse nieuwe winkelketens in Tilburg zijn neergestreken.

 

Locatie

Het winkelpand is gelegen op de kop van de Heuvelstraat op de hoek van de Oude Markt. Vanuit de Heuvelstraat is het winkelpand zeer prominent zichtbaar, mede vanwege het brede front.

Aan de zijde van de Heuvelstraat zijn naast landelijke filiaalbedrijven ook bijzondere speciaal-zaken zoals Erica en Simon Levelt gelegen. Verderop aan de Heuvelstraat (in de volksmond bekend als het ‘Radiopleintje’) zijn de altijd drukke vestiging van Happy Italy en lunchcafé Nieuwland gelegen.

Aan de zijde van de Oude Markt zijn drukke horecagelegenheden zoals Bagels & Beans en Anvers gelegen in combinatie met diverse andere horecagelegenheden. De schouwburg, de concertzaal en het stadhuis zijn op een steenworp afstand gelegen.

 

Object

De winkelruimte heeft een bijzonder breed front van circa 9 meter en een oppervlakte van circa 63 m² BVO. De winkel is ook zeer geschikt als daghorecazaak met een terrasje.

Oppervlakte

Winkelruimte:                                           circa 63 m²

 

Voorzieningen

De winkelruimte wordt opgeleverd zoals de huidige gebruiker deze na afloop van de huurovereenkomst zal opleveren.

 

Huurprijs

€ 32.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het laatste model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.


Adres:
Oude Markt 1
5038 TJ   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 63 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 32.500,- per jaar