VERKOCHT O.V.

Brochure aanvragen

Sint Josephstraat 69 en 69a Tilburg

Centraal gelegen kantoor-/praktijkruimte met bovenwoning in verhuurde staat

 

Tilburg algemeen

Tilburg is een stad in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ongeveer 220.000 inwoners en is daarmee een van de grotere steden van Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De stad staat bekend om haar textielindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam en nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Naast textiel heeft de stad ook een diverse economie met onder andere logistiek, zorg en onderwijs als belangrijke sectoren. Tilburg heeft een bruisend centrum met een groot aantal internationale, nationale en lokale winkels, restaurants en cafés. Ook staat de stad bekend om haar evenementen, zoals o.a. de jaarlijkse Tilburgse kermis, het Festival van het Levenslied en Roadburn. De stad heeft daarnaast diverse culturele instellingen met internationaal aanzicht, zoals het Textielmuseum, het Natuurmuseum Brabant en het museum De Pont.

 

Object

De begane grond is momenteel vrij van gebruik. De laatste huurder heeft het pand in gebruik gehad als yoga studio. De laatste huurder heeft het pand in gebruik gehad als yoga studio. De ruimte leent zich echter naast de functie als praktijkruimte ook uitstekend als kantoorruimte. Er wordt op dit moment enkel gebruik gemaakt van de achterdeur welke via de tuin te bereiken is, de voordeur aan de Sint Josephstraat is simpel weer in gebruik te nemen. Het object bestaat uit een grotere ruimte van ca. 37 m² en een kleinere ruimte van ca. 10 m². Daarnaast is er nog een lunchruimte/keuken, toilet, ruime gang en tuin met tuinhuisje aanwezig. De kantoor/praktijkruimtes zijn momenteel voorzien van vloerbedekking. De overige ruimtes zijn voorzien van een marmoleum vloer. Overal is een systeemplafond met armaturen aanwezig. De ligging tegenover de drukbezochte bakkerij Theo Pastoor zorgt voor veel zichtbaarheid.

De bovenwoning bevindt zich in verhuurde staat. De woning beschikt over een ruim dakterras, woonkamer, eetkamer, badkamer, keuken, technische ruimte en 2 slaapkamers. Eventueel is de eetkamer of woonkamer ook in te richten als derde slaapkamer. De berging in de tuin behoord eveneens tot de bovenwoning. De woning heeft een eigen voordeur en huisnummer. De nutsvoorzieningen in het pand zijn niet gesplitst.

 

Locatie

Het pand is gelegen in de wijk ‘Tivoli’ aan de Sint Josephstraat in het centrum van Tilburg. Het Centraal Station, het kernwinkelgebied, de Piushaven en diverse openbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Ondanks de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto optimaal en is parkeren voor de deur mogelijk. Tivoli is een levendige wijk in Tilburg die bekend staat om zijn diversiteit. De wijk biedt een mix van woningen, kantoren, winkels, en groene ruimtes. Tivoli heeft een karakteristieke uitstraling met een combinatie van historische en moderne architectuur. De vriendelijke atmosfeer en gevarieerde voorzieningen maken Tivoli tot een aantrekkelijke plek voor zowel gezinnen als professionals in Tilburg.

Locatie

Het pand is gelegen in de wijk ‘Tivoli’ aan de Sint Josephstraat in het centrum van Tilburg. Het Centraal Station, het kernwinkelgebied, de Piushaven en diverse openbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Ondanks de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto optimaal en is parkeren voor de deur mogelijk. Tivoli is een levendige wijk in Tilburg die bekend staat om zijn diversiteit. De wijk biedt een mix van woningen, kantoren, winkels, en groene ruimtes. Tivoli heeft een karakteristieke uitstraling met een combinatie van historische en moderne architectuur. De vriendelijke atmosfeer en gevarieerde voorzieningen maken Tivoli tot een aantrekkelijke plek voor zowel gezinnen als professionals in Tilburg.

 

Kenmerken kantoor-/praktijkruimte

 • Energielabel C
 • Pantry
 • Tuin met achterom
 • Systeemplafond met armaturen
 • Nette afwerking
 • Praktische indeling

 

Kenmerken bovenwoning

 • In verhuurde staat
 • Eigen adres
 • Eigen entree
 • Dakterras
 • Berging
 • 2 of 3 slaapkamers

 

Oppervlakte

Oppervlakte totaal:                                                                 ca. 153 m²

 

Oppervlakte kantoor-/praktijkruimte:                             ca. 73 m²

Oppervlakte bovenwoning:                                                  ca. 60 m²

 

Vraagprijs

€ 369.000,00 k.k.

 

Parkeren

Ruime parkeermogelijkheden in directe omgeving (betaald).

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Zekerheidsstelling

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

 

Notaris

Nader door koper te bepalen.


Adres:
Sint Josephstraat 69 en 69a
5017 GD   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 153 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 369.000,- k.k.