Brochure aanvragen

Sint Josephstraat 69 Tilburg

Nabij stadscentrum en Piushaven gelegen kantoor-/praktijkruimte

 

Tilburg algemeen

Tilburg is een stad in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ongeveer 220.000 inwoners en is daarmee de zesde grootste stad van Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De stad staat bekend om haar textielindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam en nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Naast textiel heeft de stad ook een diverse economie met onder andere logistiek, zorg en onderwijs als belangrijke sectoren. Tilburg heeft een bruisend centrum met een groot aantal internationale, nationale en lokale winkels, restaurants en cafés. Ook staat de stad bekend om haar evenementen, zoals de jaarlijkse Tilburgse kermis, het Festival van het Levenslied en Roadburn. De stad heeft daarnaast diverse culturele instellingen met internationaal aanzicht, zoals het Textielmuseum, het Natuurmuseum Brabant en het museum De Pont.

 

Object

Momenteel is het pand in gebruik als yoga studio. De ruimte leent zich echter naast de functie als praktijkruimte ook uitstekend als kantoorruimte. Er wordt op dit moment enkel gebruik gemaakt van de achterdeur welke via de tuin te bereiken is, de voordeur aan de Sint Josephstraat is simpel weer in gebruik te nemen. Het object bestaat uit een grotere ruimte van ca. 37 m² en een kleinere ruimte van ca. 10 m². Daarnaast is er nog een lunchruimte/keuken, toilet, ruime gang en tuin met tuinhuisje aanwezig. De kantoor/praktijkruimtes zijn momenteel voorzien van vloerbedekking. De overige ruimtes zijn voorzien van een marmoleum vloer. Overal is een systeemplafond met armaturen aanwezig. De ligging tegenover de drukbezochte bakkerij Theo Pastoor zorgt voor veel zichtbaarheid.

 

Locatie

Het pand is gelegen in de wijk ‘Tivoli’ aan de Sint Josephstraat in het centrum van Tilburg. Het Centraal Station, het kernwinkelgebied, de Piushaven en diverse openbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Ondanks de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto optimaal en is parkeren voor de deur mogelijk. Tivoli is een levendige wijk in Tilburg die bekend staat om zijn diversiteit. De wijk biedt een mix van woningen, kantoren, winkels, en groene ruimtes. Tivoli heeft een karakteristieke uitstraling met een combinatie van historische en moderne architectuur. De vriendelijke atmosfeer en gevarieerde voorzieningen maken Tivoli tot een aantrekkelijke plek voor zowel gezinnen als professionals in Tilburg.

Voorzieningen

  • Energielabel C
  • Pantry
  • Tuin met achterom
  • Systeemplafond met armaturen
  • Nette afwerking
  • Centrale ligging
  • Praktische indeling

 

Huurprijs

€ 1.250,- per jaar te vermeerderen met omzetbelasting

 

Oppervlakte

Ca. 73 m²

 

Parkeren

Ruime parkeermogelijkheden in directe omgeving (betaald).

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Sint Josephstraat 69
5017 GD   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 73 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.250,- per maand