VERHUURD

Brochure aanvragen

Parklaan 3 Oisterwijk

Multifunctionele bedrijfsunit (energielabel A) met ruime kantoorvoorziening

 

Algemeen

Oisterwijk telt ruim 26.000 inwoners, heeft een populaire dorpskern, voorzien van een divers winkelaanbod, tal van horecagelegenheden en voldoende parkeergelegenheid. Oisterwijk heeft hierdoor een belangrijke regionale winkelfunctie. Naast een gezellige dorpskern, kent Oisterwijk eveneens een bosrijk buitengebied met talloze mogelijkheden voor recreatie en een uitgebreide agenda met diverse (culturele) activiteiten en evenementen. Oisterwijk wordt ook wel de ‘Parel van Brabant’ genoemd en is landelijk bekend vanwege haar bossen en vennen maar ook vanwege haar uitstekende aanbod op het gebied van restaurants en speciaalzaken.

 

Locatie

Het bedrijventerrein in Oisterwijk bestaat uit de delen Kerkhoven en Laarakkers. Kerkhoven is het oudere bedrijventerrein ten noorden van het centrum van Oisterwijk, terwijl het meer recent aangelegde Laarakkers, waar ook het onderhavige pand zich bevindt, richting het oosten is aangelegd. Waar Kerkhoven meer is meegegroeid met de kern en daardoor geen duidelijk herkenbare ruimtelijke structuur heeft, is Laarakkers als een Bedrijvenpark vormgegeven. De groenvoorzieningen leveren hier in samenhang met de eenduidige hoofdwegenstructuur een bijdrage aan een heldere stedenbouwkundige opzet van het plan. Binnen deze kaders is een goed ontsloten en flexibel indeelbaar werkgebied gerealiseerd met een aantrekkelijke verblijfswaarde.

 

Object

Zelfstandige moderne kantoor-/bedrijfsruimte op het bedrijventerrein Laarakkers inclusief vier parkeerplaatsen. Dit bedrijfspand beschikt over vele voorzieningen kan voor vele beroepen een uitkomst zijn, gezien de multifunctionele inrichting. Er zijn meerdere kantoorruimtes, twee pantry’s, dubbele toiletgroep een bedrijfshal en een aantal multifunctionele ruimtes. Het pand is gelegen in een representatieve omgeving op bedrijventerrein Laarakkers nabij het buitengebied, het centrum van Oisterwijk, NS – station en de uitvalswegen richting ‘s-Hertogenbosch/ Utrecht, Tilburg/Breda en Eindhoven/Maastricht. De ca. 6 meter hoge bedrijfshal beschikt over een overheaddeur.

Oppervlakte

Totaal ca. 285 m² bestaande uit:

 1. 142 m² kantoorruimte
 2. 86 m² bedrijfsruimte
 3. 37 m² entresolvloer

 

Huurprijs

€ 2.500,00 per maand excl. BTW

 

Voorzieningen

 • Epoxy beton vloer (vloerbelasting circa 1500 kg/m²)
 • 1x Overhead deur (elektrisch bedienbaar)
 • Hoogte bedrijfshal gedeeltelijk circa 6 meter
 • Hoogte entresol circa 2 meter (vloerbelasting circa 500 kg/ m²)
 • Beton vloer afgewerkt met een linoleum vloerbedekking
 • Systeemplafond met verlichting
 • Airco-/verwarmingsunit aan het plafond
 • Mechanische luchtbehandeling
 • Gasheater in de bedrijfshal
 • Separate C.V.-installatie met radiatoren in de kantoren
 • Spuitwerk wandafwerking
 • Portaal naar de entree/hal met trapopgang naar de 1e verdieping
 • Twee toiletten
 • Twee pantry’s en vaatwasser

 

Parkeren

Het pand beschikt over 6 eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn meerdere (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Servicekosten

€40,- per maand excl. btw

 

Huurperiode 

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg , op korte termijn

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling 

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Parklaan 3
5061 JV   Oisterwijk

Totaal aantal m²:  ca. 285 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 2.500,- per maand