VERHUURD

Brochure aanvragen

Sint Josephstraat 93 Tilburg

 

Nabij stadscentrum en Piushaven in Villa Rosegaerde gelegen kantoorruimte

 

Tilburg algemeen

Tilburg is een stad in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ongeveer 220.000 inwoners en is daarmee de zesde grootste stad van Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De stad staat bekend om haar textielindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam en nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Naast textiel heeft de stad ook een diverse economie met onder andere logistiek, zorg en onderwijs als belangrijke sectoren. Tilburg heeft een bruisend centrum met een groot aantal internationale, nationale en lokale winkels, restaurants en cafés. Ook staat de stad bekend om haar evenementen, zoals de jaarlijkse Tilburgse kermis, het Festival van het Levenslied en Roadburn. De stad heeft daarnaast diverse culturele instellingen met internationaal aanzicht, zoals het Textielmuseum, het Natuurmuseum Brabant en het museum De Pont.

 

Object

De aangeboden kantoorruimte betreft de gehele begane grond van Villa Rosegaerde aan de Sint Josephstraat. Het pand is gebouwd in 1925 en ademt nog steeds de klassieke stijl van toentertijd. Deze karakteristieke stijl past goed in de omgeving, de zelfde stijl is in de gehele wijk ‘Tivoli’ terug te vinden is. De entree is voorzien van een receptie met daarachter een dubbele toiletgroep en ruimte voor een garderobe. Vervolgens loopt u verder naar de centrale hal, aan deze hal grenst een vijftal ruime kantoorkamers, een pantryruimte en toegang tot de zeer ruime kelder. De kantoorruimte beschikt over energielabel C en alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning. Er zijn voor de deur, op eigen terrein, enkele parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er in de directe omgeving voldoende parkeerruimte beschikbaar.

 

Locatie

Het pand is gelegen in de wijk ‘Tivoli’ aan de Sint Josephstraat in het centrum van Tilburg. Het Centraal Station, het kernwinkelgebied, de Piushaven en diverse openbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Ondanks de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto optimaal en is parkeren op eigen terrein en in de directe omgeving mogelijk. Tivoli is een levendige wijk in Tilburg die bekend staat om zijn diversiteit. De wijk biedt een mix van woningen, kantoren, winkels, en groene ruimtes. Tivoli heeft een karakteristieke uitstraling met een combinatie van historische en moderne architectuur. De vriendelijke atmosfeer en gevarieerde voorzieningen maken Tivoli tot een aantrekkelijke plek voor zowel gezinnen als professionals in Tilburg.

Voorzieningen

 • Gewilde locatie in karakteristieke wijk
 • Energielabel C
 • Airconditioning in elke ruimte
 • Dubbele toiletgroep
 • Parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar
 • Receptie
 • Ruime kelder

 

Huurprijs

€ 125,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting

 

Oppervlakte

Ca. 183 m²

 

Parkeren

Enkele parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar voor €900,- per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

 

Servicekosten

De servicekosten bedragen €200,- per maand te vermeerderen met btw en komen onder andere ten behoeven van:

 • glas bewassing (3 maal per jaar);
 • tuinonderhoud;
 • glasverzekering;
 • afvalkosten;
 • regulier onderhoud.

 

Voorschot verbruikskosten

Het voorschot voor de verbruikskosten bedraagt €500,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting. Jaarlijks worden de betaalde voorschotten verrekend met de werkelijk gemaakte kosten.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
Sint Josephstraat 93
5017 GD   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 183 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 125,- per m² per jaar