Brochure aanvragen

Wagnerplein 10 Tilburg

Zeer prominent gelegen winkelruimte in winkelcentrum Wagnerplein te Tilburg

 

Algemeen

Winkelcentrum Wagnerplein in stadsdeel ‘Tilburg-Noord’ is de laatste jaren volledig vernieuwd. Het is een druk bezocht overdekt winkelcentrum met een frisse uitstraling. Naast de vernieuwing van het winkelcentrum zijn ook de openbare ruimtes rondom opnieuw ingericht en zijn er een aanzienlijk aantal woningen gebouwd. Het hele gebeid heeft een belangrijke kwaliteitsimpuls gekregen en er liggen plannen om het gebied nog verder door te ontwikkelen. Het is een groot winkelcentrum dat ca. 10.000 m² beslaat met op dit moment zo’n 60 winkels en 600 gratis parkeerplaatsen. In het winkelcentrum zijn verschillende bekende ketens gevestigd waaronder drie grote supermarkten, HEMA, Action, Bruna, Van Haren, Shoeby, Kruidvat en Domino’s. U kunt hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen, delicatessen en kleding. Daarnaast kunt u hier ook terecht om bijvoorbeeld een hapje te eten, een vakantie te boeken of om uw horloge te laten repareren, het aanbod is daarmee erg divers.

 

Locatie

De winkelruimte ligt pal naast de hoofdentree met de meeste passanten en het grootste parkeerterrein. Daarnaast is ook de Jumbo naast de winkelruimte gelegen. Dit maakt de locatie waarschijnlijk de beste binnen winkelcentrum Wagnerplein. Met een gevel aan de straatkant en binnen in het winkelcentrum naast de hoofdingang ligt de ruimte op een zeer prominente plek.

 

Object

De oppervlakte bedraagt ca. 268 m² VVO en kan in twee of drie delen worden verhuurd (vanaf ca. 57 m²). Het deel aan de straatzijde (ca. 149 m²) is niet op te splitsen en wordt in zijn geheel verhuurd. De overige ruimte van ca. 115 m² VVO is te verhuren als gehele ruimte of op te splitsen in twee gelijkwaardige ruimtes van ca. 57 m² VVO. Er is binnenberging aanwezig met aangrenzend toiletten, een pantry en een ruimte voor technische installaties.

Oppervlakte

Winkelruimte totaal:                                 ca. 268 m² VVO

 

Voorzieningen

De winkelruimte wordt casco opgeleverd. Door een (vorige) huurder aangebrachte voorzieningen en technische installaties behoren niet tot het gehuurde en de onderhouds- en vervangingskosten c.q. -plicht daarvan zijn voor huurder.

 

Parkeren

Er zijn 600 gratis onoverdekte parkeerplaatsen bij het winkelcentrum. De ruimte ligt direct aan het grootste parkeerterrein van het winkelcentrum.

 

Koopsom

€ 950.000,- k.k.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Wagnerplein 10
5011 LP   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 268 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 950.000,- k.k.