VERHUURD

Brochure aanvragen

Kapitein Hatterasstraat 18 Tilburg

Recent gemoderniseerde turn-key kantoorruimte op bedrijventerrein Loven

 

Tilburg algemeen

Tilburg is een stad in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ongeveer 220.000 inwoners en is daarmee de zesde grootste stad van Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De stad staat bekend om haar textielindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam en nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Naast textiel heeft de stad ook een diverse economie met onder andere logistiek, zorg en onderwijs als belangrijke sectoren. Tilburg heeft een bruisend centrum met een groot aantal internationale, nationale en lokale winkels, restaurants en cafés. Ook staat de stad bekend om haar evenementen, zoals de jaarlijkse Tilburgse kermis, het Festival van het Levenslied en Roadburn. De stad heeft daarnaast diverse culturele instellingen met internationaal aanzicht, zoals het Textielmuseum, het Natuurmuseum Brabant en het museum De Pont.

 

Object

In 2020 is het gebouw van zowel de buiten- als de binnenkant smaakvol gerenoveerd met vele moderne elementen. De kantoorruimte beschikt over een frisse uitstraling, flexibele indeling en een ruime hoeveelheid daglichttoetreding. De begane grond is voorzien van een praktische kamerindeling met kantoor- en spreekkamers, een receptie, lunchruimte en voldoende opslagruimte. Wanneer gewenst kunnen de twee spreekkamers worden samengevoegd tot één ruimte. De eerste verdieping betreft een ruime multifunctionele ruimte van ca. 90 m² met eveneens een aangrenzende opslagruimte. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een (deels) overdekte buitenruimte van ca. 35 m², en aan de voorzijde van het pand zijn enkele parkeerplaatsen gesitueerd.

 

Locatie

De kantoorruimte is gesitueerd op de hoek van de Kapitein Hatterasstraat en de Kapitein Rondairestraat op bedrijventerrein ‘Loven’ te Tilburg. Bedrijventerrein ‘Loven’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Gelrebaan en de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de Noordoosttangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg –  Waalwijk).

 

Voorzieningen

 • Energielabel C
 • HR++ beglazing
 • Ledverlichting
 • Complete keuken (koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasser, spoelbak)
 • Drie sanitaire groepen
 • Parkeervoorziening voor de deur
 • Kabelgoten
 • PVC vloer
 • Buitenruimte (ca. 35 m²)
 • Cv-ketel uit 2023
 • Elektrische installatie gekeurd in 2023 (SCOPE-10)

 

Huurprijs

€ 2.500,00 per maand te vermeerderen met omzetbelasting

 

Oppervlakte

Totaal:                               ca. 290 m²

BG:                                      ca. 180 m²

1e verdieping:                    ca. 90 m²

 

Parkeren

Parkeermogelijkheden recht voor de deur of in de directe omgeving, in beide gevallen betreft het gratis parkeren.

 

Servicekosten

Niet van toepassing.

 

Voorschot verbruikskosten

Het voorschot voor de verbruikskosten bedraagt €650,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting. De betaalde voorschotten worden jaarlijks bijgesteld aan de hand van de werkelijk gemaakte kosten.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Kapitein Hatterasstraat 18
5015 BB   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 280 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 2.500,- per maand