VERKOCHT

Brochure aanvragen

Heraclesstraat 24 Tilburg

ALGEMEEN

Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein Vossenberg. Het object bestaat uit een bedrijfsruimte in combinatie met kantoorruimte. De kantoren zijn voorzien van veel daglichttoetreding en hebben een luxe afwerking. De bedrijfsruimte is voorzien van diverse overheaddeuren. Het betreft een zeer duurzaam object.

 

LOCATIE        

Het object is gelegen op het bedrijventerrein Vossenberg en is goed bereikbaar. Daarnaast ligt het object gunstig ten opzichte van het centrum en diverse uitvalswegen. In de straat zijn kleinere en middelgrote bedrijven gelegen waarvan een aantal met een (boven)woning.

 

OBJECT            

Het object is origineel medio 1995 gebouwd als een bedrijfsruimte met kantoorruimte. Daarna is het object inpandig meerdere malen uitgebreid en gerenoveerd.  De kantoren zijn zeer luxe afgewerkt.

 

De entree naar de kantoren is aan de voorzijde en bestaat uit een entree met links en rechts kantoorruimten een toilet en een meterkast. Doorloop naar kantine met bar en diverse grote kantoorruimten. Trapopgang naar archiefruimte op de verdieping. Serverruimte, zij-ingang en tevens een toegang naar de kleine bedrijfsruimte met een overheaddeur aan de voorzijde.

 

Door de gebruikmaking van veel glas is er veel verbinding met de grote bedrijfsruimte die aan de achterzijde van het object is gelegen. Er zijn drie overheaddeuren aanwezig.  De bedrijfsruimte is gedeeltelijk voorzien van een entresolvloer ten behoeve van extra opslagruimte. Op het volledig verharde buitenterrein is nog een extra opslagunit geplaatst.

 

Op het dak zijn 50 zonnepanelen geplaatst.

OPPERVLAKTE

Kantoorruimte                                                                          circa   477 m²

Archief/berging/server e.d.                                                  circa     87 m²

Bedrijfsruimte                                                                            circa  462 m²

Entresolvloer                                                                             circa  157 m²

 

Totaal                                                                                           circa  1.183 m²

 

In een (kantoor)ruimte met een oppervlakte van circa 143 m²  is een bar geplaatst. Deze ruimte kan eenvoudig als showroom worden ingericht.

 

ENERGIELABEL

Het object beschikt over energielabel A++.

 

KOOPSOM                                     

€ 895.000,00 k.k.

 

KADASTER

Gemeente Tilburg

Sectie F

Nummer 4783

Grootte 1.815 m²

 

Zekerheidsstelling 

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

 

Aanvaarding                            

In overleg.

 

Bestemming

Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Vossenberg 2008’ en is bestemd tot ‘Bedrijventerrein’. Er zijn bedrijven tot en met categorie 5.1 toegestaan. Dat is een zeer ruime categorie.

 

 


Adres:
Heraclesstraat 24
5048 CG   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 1.183 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 895.000,- k.k.