Brochure aanvragen

Minosstraat 20 Tilburg

Turn-key kantoorruimtes (A+++++) aan de rand van industrieterrein vossenberg

 

 AANBOD:

 • Privé kantoorruimte (ca. 98 m²)
 • Presentatieruimte
 • Spreekkamer
 • Ontvangstruimte
 • Privé berging
 • Kantine
 • Pantry
 • Toiletten

 

Algemeen

Tilburg is een stad in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ongeveer 220.000 inwoners en is daarmee de zesde grootste stad van Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De stad staat bekend om haar textielindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam en nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Naast textiel heeft de stad ook een diverse economie met onder andere logistiek, zorg en onderwijs als belangrijke sectoren

 

Locatie

De kantoorruimte is gesitueerd aan de voorzijde van een markant bedrijfscomplex op bedrijven-terrein Vossenberg, gelegen direct aan de Burgemeester Letschertweg (N260), een absolute zichtlocatie met een prachtig uitzicht over natuurgebied ‘Huis ter Heide’. Bedrijventerrein Vossenberg is gelegen in het noordwesten van Tilburg, nabij de gemeentegrens met Dongen.

De omgeving kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven, zowel qua grootte als qua activiteiten. Op het bedrijventerrein bevinden zich meerdere grootschalige distributiecentra en bekende bedrijven zoals Nokia, Tesla, Sony, Coolblue, Fuji en Elho. In de directe omgeving van het object bevinden zich tevens diverse kleine- tot middelgrote bedrijfsgebouwen en perifere detailhandelsvestigingen, waaronder Hornbach, Karwei en Praxis, alsmede een Mc Donalds.

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein Vossenberg per auto is uitstekend. Het bedrijventerrein wordt voornamelijk via de Burgemeester Letschertweg (N260) ontsloten en heeft directe verbindingen met de snelweg A261 (Tilburg – Waalwijk) en de snelweg A58 (Breda – Eindhoven). Twee fietsbruggen verbinden stadsdeel De Reeshof met bedrijventerrein Vossenberg. Vanuit het centraal station van Tilburg wordt een directe verbinding onderhouden met het bedrijventerrein.

 

Object

Het gebouw (2002) is ontworpen door de Tilburgse architect Willie Crox, die ook een deel van het interieur van het kantoor heeft ontworpen. De kantoorruimte is gesitueerd op de eerste verdieping en is geheel zelfstandig. De hoge plafonds, de constructie in het zicht en het materiaalgebruik zorgen voor een industriële uitstraling. De grote raampartijen en de kleurrijke inrichting zorgen voor een sfeervol geheel. De kantoorruimte is momenteel nog in gebruik door Innofa, de huidige eigenaar van het gebouw. Door een interne verhuizing komt deze kantoorruimte nu voor de verhuur beschikbaar.

Bij binnenkomst gaat u via de trappenhal naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping komt u meteen in een royale ontvangstruimte.  Deze ontvangstruimte is functioneel verrijkt met een vaste interieurelementen (receptie met spreekkamers, pantry en toiletgroep). Deze nieuwe interieur-elementen zijn uitgevoerd in beukenhout in combinatie met warme kleuren, en zorgen voor een aangenaam contrast met de industriële schil.

Rondom de ontvangstruimte een drietal kantoorkamers en een tweetal spreekkamers. Verder vijf zeer royale kantoorkamers, een open multifunctionele ruimte, kantine met keuken en een tweede toiletgroep. Het gebouw is aan de noordzijde over de volledige breedte voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een prettige hoeveelheid daglicht.

Onderhavig aanbod betreft het privé gebruik van twee aangrenzende royale kantoorkamers van beide ca. 49 m² en een privé berging. Daarnaast kan de huurder gebruik maken van de overige voorzieningen in het pand zoals de ontvangstruimte, spreekkamer, presentatieruimte, kantine, pantry en toiletgroepen.

 

 

 

Oppervlakte

Ca. 98 m² privé kantoorruimte

+ 52 m² algemene ruimtes

 

Faciliteiten

 • Receptie (onbemand)
 • 2 gescheiden toiletgroepen
 • 2 keukens
 • Energielabel A+++++
 • Inbouwapparatuur
 • Systeemplafonds
 • Verlichting
 • Airconditioning
 • Glazen scheidingswanden
 • UTP bekabeling

 

Parkeren

Er zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar voor €500,– per jaar per parkeerplaats exclusief btw.

 

Huurprijs

Op aanvraag

 

Servicekosten

€ 35,- per m² per jaar exclusief btw.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar; overige huurperioden in overleg

 

Opleverdatum

In overleg

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Minosstraat 20
5048 CK   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 150 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  Op aanvraag