Brochure aanvragen

Peelbaan 9 Rijen

VRIJSTAANDE BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOREN/TRAININGSRUIMTEN

 

Algemeen

In verband met verhuizing van de eigenaar van het bedrijf naar een grotere bedrijfsruimte komt de huidige multifunctionele bedrijfsruimte gelegen aan de Peelbaan 9 op bedrijventerrein Haansberg te Rijen beschikbaar.

Het object bestaat uit een bedrijfsruimte in combinatie met kantoor- en trainingsruimte. De kantoren zijn voorzien van veel daglichttoetreding. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur. In de bedrijfsruimte is momenteel een trainingscentrum gebouwd. Het trainingscentrum is grotendeels demontabel en kan worden verplaatst naar de nieuwe locatie maar kan ook, tegen nader overeen te komen condities, worden overgenomen. Het trainingscentrum is specifiek gericht op het geven van EHBO, BHV en reanimatie alsmede cursussen op het gebied van brandbestrijding en preventie.

Het object is voor vele doeleinden geschikt.

 

Locatie            

Het object is gelegen op het bedrijventerrein Haansberg en is makkelijk bereikbaar vanaf de rijksweg A58 . Daarnaast ligt het object gunstig ten opzichte van het centrum en diverse uitvalswegen. In de straat zijn kleinere en middelgrote bedrijven gelegen. Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen.

 

Object              

Het object is origineel medio 2001 gebouwd als een bedrijfsruimte met kantoorruimte. Daarna is het object inpandig meerdere malen uitgebreid en gerenoveerd gericht op het huidige gebruik als trainingscentrum.

De entree naar de kantoren is aan de zijkant. De ontvangstruimte heeft een aparte entree. Aan de achterzijde zorgen een grote overheaddeur en een extra loopdeur voor de ontsluiting van de bedrijfsruimte. De kantoren op de begane grond aan de voorzijde bestaan uit twee kantoorruimten die goed zijn afgewerkt en voorzien van systeemplafonds, LED-verlichting, kabelgoten , wanden en dergelijke.  Ten behoeve van deze kantoren is een eigen pantry aanwezig.  Daarnaast is een toiletgroep. Via een tussendeur, maar ook via de eigen zij-entree is de ontvangstruimte bereikbaar. Vanuit deze ruimte zijn de grote trainingslokalen en diverse trainingsruimten bereikbaar. Op de eerste verdieping aan de voorzijde is een grote kantoor/vergader/trainingsruimte aanwezig. Deze ruimte heeft veel daglichttoetreding.

De bedrijfsruimte bestaat momenteel uit twee delen. In één gedeelte is een grote open vergader/trainingsruimte gesitueerd. Het andere gedeelte bestaat uit twee bouwlagen en in dit gedeelte zijn specifieke trainingsruimtes gebouwd waarin diverse scenario’s op het gebied van calamiteiten kunnen worden gesimuleerd.  Dit inbouwpakket hoort niet bij hetgeen te koop wordt aangeboden maar kan bij serieuze belangstelling wel apart worden overgenomen.

Het is voor de hand liggend dat de ruimte boven de ontvangstruimte wel in het object achterblijft. Bij een bezichtiging ter plaatse kunnen wij dat duidelijker aangeven.

Het buitenterrein is geheel verhard, omheind en is aan de voorzijde voorzien van een rolpoort.

 

 

Energielabel

Het object beschikt over energielabel A.

 

Oppervlakte

Kantoorruimte/keuken en ontvangstruimte                 circa   137 m²

Kantoorruimte eerste verdieping                                      circa     81 m²

Bedrijfsruimte (inclusief trainingsruimte)                      circa  115 m²

Trainingsruimte eerste verdieping                                    circa    26 m²

 

Totaal                                                                                           circa  359 m²

 

Trainingsruimte (optioneel)                                                 circa     55 m²

 

Totaal                                                                                           circa  414 m²

 

Koopsom                                      

€ 495.000,00 k.k.

 

Kadaster

Gemeente Gilze en Rijen

Sectie N

Nummer 752

Grootte 755 m²

 

Zekerheidsstelling 

Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

 

Aanvaarding                            

In overleg.

 

Bestemming

Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘bedrijventerrein De Haansberg’ en is bestemd tot ‘Bedrijventerrein’. Er zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 toegestaan. Dat is een zeer ruime categorie. Door de invoering van de nieuwe Omgevingswet kan de bestemming niet volledig of mogelijk verouderd zijn. Wij adviseren u altijd uw voorgenomen gebruik te checken bij de gemeente.


Adres:
Peelbaan 9
5121 DB   Rijen

Totaal aantal m²:  ca. 414 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 495.000,- k.k.