VERHUURD

Brochure aanvragen

Willem II-straat 14 Tilburg

KARAKTERISTIEKE KANTOORRUIMTE GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING

 

Algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners de 7e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

Het object is gesitueerd in het centrum van Tilburg op loopafstand van het NS-Station. De Willem II – straat is een fraaie, levendige straat . Het rijke textielverleden van Tilburg is hier terug te zien in de vele 18-eeuwse panden. Via het tunneltje is de Spoorzone makkelijk bereikbaar en de winkels en restaurants in het centrum zijn allemaal op een steenworp van het object gelegen.

 

Object

Het karakteristieke pand is gebouwd in het begin van de vorige eeuw en is tegenwoordig in gebruik als praktijkruimte op de begane grond en eerste verdieping en woonruimte op de tweede verdieping. De gehele eerste verdieping van het pand, dit betreft ca. 63 m², is beschikbaar voor verhuur. De ruimte bestaat uit drie (kantoor)kamers. Er is eveneens een belsysteem geplaatst voor de gebruiker van onderhavige ruimte. Er is een eigen toilet. De kamers hebben alle drie een eigen karakter.

Oppervlakte

Circa 63 m²

 

Eigenschappen

  • Verwarming en elektriciteit inbegrepen
  • Intercom
  • Drie kantoorkamers
  • Fraai uitzicht aan de voorzijde
  • Sfeervolle ruimte

 

Parkeren

Er bevinden zich openbare parkeerplaatsen in de Spoorzone.

 

Huurprijs

Huurprijs inclusief servicekosten bedraagt € 1.250,-  per maand.

 

Huurperiode

Minimaal 1 jaar, overige huurperioden in overleg.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) en de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2000=100).

 

Zekerheidsstelling

Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur (inclusief BTW).

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 

Bijzonderheden

Het betreft een onderhuursituatie waarbij de eigenaar van het object zich alle rechten voorbehoud. Er dient dus toestemming te worden gevraagd.


Adres:
Willem II-straat 14
5038 BG   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 63 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.250,- per maand