Brochure aanvragen

De Hemeltjes 5 Goirle

Bedrijfsruimte met kantoor, showroom en buitenterrein op bedrijventerrein Tijvoort

 

Object

Bent u op zoek naar een veelzijdig bedrijfspand? Gelegen op een gunstige locatie, biedt dit pand een unieke combinatie van ruimte en functionaliteit. Het pand is geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten door de combinatie van een bedrijfshal (ca. 240 m²) met kantoor (ca. 21 m²) en een multifunctionele ruimte (ca. 105 m²) welke bijvoorbeeld als showroom of als kantoor kan dienen. De bedrijfsruimte is daarnaast voorzien van een entresolvloer van ca. 170 m². De vrije hoogte onder de entresolvloer bedraagt 3.75 meter. Ook aanwezig in het pand zijn onder andere een keuken met bar, drie toiletten, opslagruimte en een goederenlift. Parkeerproblemen behoren tot het verleden dankzij de ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde, zijkant en achterkant van het pand. Dit zorgt niet alleen voor het gemak van uzelf en uw medewerkers, maar ook voor eventuele klanten of bezoekers die uw bedrijf komen bezoeken. Eventueel kan ook een deel van het buitenterrein als opslag dienen.

 

Locatie

Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen vlak langs de Turnhoutsebaan welke op zijn beurt prachtig vanuit België aansluit op de rijksweg A58 Richting Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend goed te noemen. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima. Er is een bushalte op ca. 5 minuten loopafstand gelegen. Bedrijventerrein Tijvoort heeft een omvang van ca. 80 ha en telt op dit moment in totaal 245 bedrijfsvestigingen.

 

Algemeen

Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Tijvoort te Goirle. Tijvoort is economisch gezien van grote waarde voor Goirle. Behoud en versterking van het vestigingsklimaat voor ondernemers is dan ook een belangrijk speerpunt van de gemeente. De gemeente Goirle is voornemens het bedrijventerrein volledig te revitaliseren. Enkele speerpunten zijn, behoud van de huidige bedrijvigheid, duurzaam opereren, veiligheid en strikte handhaving van de openbare ruimte.

Oppervlakte

Totaal            ca. 536 m²                        

  • 240 m² bedrijfsruimte
  • 170 m² vide
  • 105 m² showroom/kantoor
  • 21 m² kantoor

 

Huurprijs

€ 3.000,- per maand excl. BTW

 

Staat van oplevering

Het gehuurde wordt uitsluitend als casco+ verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen (die niet tot het casco/gehuurde behoren) worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

 

Casco+

– elektrische overheaddeur (hoogte 4 meter);

– ruime parkeervoorziening;

– afsluitbaar buitenterrein;

– keuken met bar;

– drie toiletten;

– ledverlichting;

– gasheater.

 

Om niet ter beschikking

– goederenlift;

– airconditioning.

 

Parkeren

Het pand beschikt over ruime parkeermogelijkheden rondom het pand.

 

Servicekosten

Nader te bepalen.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg.

 

Opleverdatum

In overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

 


Adres:
De Hemeltjes 5
5051 JR   Goirle

Totaal aantal m²:  ca. 536 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 3.000,- per maand