Brochure aanvragen

Kapitein Hatterasstraat 30 Tilburg

Kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van een modern kantoorgebouw

 

Algemeen

Tilburg is een moderne industriestad met een gezond ondernemingsklimaat, de economische welvaart en voortgang is Tilburg niet voorbij gegaan. Door de gunstige ligging aan de A58, de goede voorzieningen voor transport per spoor en via water is Tilburg een multimodaal logistiek knooppunt. Er werken thans circa 80.000 mensen in diverse sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de industrie, bij zowel kleine als zeer grote ondernemingen. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

 

Locatie

De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een modern kantoorgebouw, gesitueerd aan de Kapitein Hatterasstraat op bedrijventerrein ‘Loven’ te Tilburg. Bedrijventerrein ‘Loven’ wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Zo vindt u via de Gelrebaan en de Ringbanen eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de Noordoosttangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg –  Waalwijk).

 

Object

Het pand aan de Kapitein Hatterasstraat is onder architectuur gebouwd en heeft een eigentijdse en professionele uitstraling. Het kantoorpand is daarnaast voorzien van alle benodigde voorzieningen en een grote hoeveelheid glas wat een modern en ruim gevoel geeft. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van het pand, te bereiken via een vaste trap in het pand of via een eigen opgang aan de buitenkant aan de achterzijde van het pand. De aangeboden kantoorruimte betreft de gehele eerste verdieping exclusief de archief ruimte. Een huurder beschikt over een eigen pantry en toilet. In overleg met de verhuurder kunnen de kantoorruimtes verder worden opgedeeld. Parkeren kan in overleg op eigen terrein.

Oppervlakte

Kantoor:                                                      ca. 177 m²

 

Voorzieningen

  • Pantry en toilet voor privé gebruik
  • Eigen opgang
  • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
  • Te openen ramen
  • Kabelgoten
  • Dubbel glas
  • Eigen thermostaat
  • Energielabel C

 

Huurder kan tevens gebruik maken van:

  • Aanwezige vloerbedekking
  • Aanwezige lamellen / gordijnen

 

Parkeren

Parkeerplaatsen zijn in overleg beschikbaar.

 

Huurprijs

€ 1.900,- per maand te vermeerderen met BTW.

 

Servicekosten

Nader te bepalen, in overleg met de verhuurder.

 

Huurperiode

In overleg.

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg.

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Kapitein Hatterasstraat 30
5015 BB   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 177 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.900,- per maand