Brochure aanvragen

Hasseltstraat 154 Tilburg

Ideaal object voor een ondernemer uit de autobranche!

Hoekwoning met zelfstandige multifunctionele bedrijfsruimte.

Algemeen

Het oorspronkelijke woonhuis dateert uit 1914. In 1977 is het woonhuis volledig gerenoveerd en heeft het zijn huidige verschijningsvorm gekregen. In de periode 1986-1987 is de bedrijfsruimte gebouwd. Op het perceel is een combinatie van wonen en werken (bedrijf categorie 2) toegestaan. Het woonhuis en de bedrijfsruimte zijn beide gelegen op een apart kadastraal perceel en hebben elk een eigen adres. Dit kan u voordelen bieden bij de aankoop. De bedrijfsruimte is zowel toegankelijk vanuit de Hasseltstraat als vanuit het Textielplein.

 

Locatie          

Het woonhuis gelegen in stadsdeel Oud-Noord, aan het rustige gedeelte van de Hasseltstraat, nabij de kruising met het Textiel-plein en de Willem de Rijkestraat. Door de ligging binnen de Ringbanen is het woonhuis gunstig gelegen ten opzicht van het centrum. Verder bent u met de auto vlot op de uitvalswegen richting Breda, Waalwijk, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.

INDELING WOONHUIS (HASSELTSTRAAT 154)

 

Begane grond

Entree naar hal met trapopgang. Vanuit de hal toegang tot de sfeervolle woonkamer. In de woonkamer een robuuste schouw met open haard. Vanuit de woonkamer een doorloop naar de keuken. In de keuken een klassieke inbouwkeuken onder meer voorzien van de volgende inbouw-apparatuur:  4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken een portaal met toilet, een loopdeur naar buiten. Het portaal biedt tevens toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een  ligbad, douchecabine en wastafel. Verder in de badkamer de opstelling van de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine.

 

Eerste verdieping

Overloop naar drie slaapkamers. Verder op de overloop een vast kast. De kozijnen zijn voorzien van rolluiken. Op de slaapkamers en de overloop ligt vloerbedekking.

 

Tweede verdieping

Vaste trap naar open zolder met legraam.

 

BEDRIJFSRUIMTE (TEXTIELPLEIN 40)

Zelfstandige multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor en toilet.

Voorzieningen:

  • twee elektrische overheaddeuren;
  • heater;
  • geisoleerde spouwmuren;
  • betonnen vloer;
  • smeerput;
  • pantry.

Adres:
Hasseltstraat 154
5046 LP   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 203 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Koopprijs:  € 549.000,- k.k.