Brochure aanvragen

Vollerstraat 12b Goirle

Keurige (auto)showroom gelegen op bedrijventerrein Tijvoort in Goirle

 

Algemeen

Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Tijvoort te Goirle. Tijvoort is economisch gezien van grote waarde voor Goirle, behoud en versterking van het vestigingsklimaat voor ondernemers is dan ook een belangrijk speerpunt van de gemeente. De gemeente Goirle is voornemens het bedrijventerrein volledig te revitaliseren. Enkele speerpunten zijn, behoud van de huidige bedrijvigheid, duurzaam opereren, veilig en strikte handhaving van de openbare ruimte.

 

Locatie

Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen vlak langs de Turnhoutse-baan welke op zijn beurt prachtig aansluit op de rijksweg A58 Richting Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed te noemen. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is prima. Bushalte is op loopafstand gelegen. Bedrijventerrein Tijvoort heeft een omvang van ca. 80 ha en telt op dit moment in totaal 245 bedrijfsvestigingen.

 

Object

Het object is een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit vier bedrijfsunits gebouwd in 1984 elk met eigen entree waarvan er meerdere te huur worden aangeboden. Onderhavige ruimte betreft de ruimte met aan straatzijde een grote raampartij welke kan dienen als showroom en/of kantoorruimte. De unit heeft een verdieping welke gebruikt kan worden als opslag. Het deel van het perceel recht voor onderhavige ruimte kan gebruikt worden als parkeerruimte. Zie voor verdere specificaties het tabblad ‘Kenmerken’.

Oppervlakte

Begane grond                 Eerste verdieping

202 m²                              170 m²

 

Huurprijzen

€1.950,- per maand excl. BTW

 

Voorzieningen 

  • Dubbele toegangsdeur
  • Betonvloer
  • Moderne pantry
  • Toilet
  • Radiatoren

 

Parkeren

Er is parkeerruimte beschikbaar voor meerdere voertuigen aan de voorzijde van het gebouw.

 

Huurperiode

5 + 5 jaar, overige perioden in overleg

 

Opleverdatum

Aanvaarding in overleg , op korte termijn

 

Overeenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

 

Zekerheidsstelling

Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.


Adres:
Vollerstraat 12b
5051 JV   Goirle

Totaal aantal m²:  ca. 372 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 1.950,- per maand