VERHUURD O.V.

Brochure aanvragen

Valkenjachstraat 25-27 Tilburg

Het perceel betreft een toekomstige ontwikkel locatie waar de wens is om een combinatie te maken tussen bedrijfsruimtes op de begane grond en woningen op de verdieping(en). Momenteel wordt er gekeken naar deze mogelijkheden. Tot de herontwikkeling van start kan is het pand in de huidige staat beschikbaar voor een huurder. Bij voorkeur hanteren we een huurtermijn van in eerste instantie 1 jaar en vervolgens voor onbepaalde tijd met 3 maanden opzegtermijn.

 

Algemeen

Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

 

Locatie

Het object is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-West’ in de wijk ’t Zand op een binnenwijks bedrijventerrein rondom de Beneluxlaan waar overwegend kleinschalige bedrijven en kantoren zijn gevestigd. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Westermarkt’, op korte afstand is gelegen. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden. Parkeren in het openbaar gebied is gratis.

 

Object

Het te verhuren object betreft twee separate panden met ieder een eigen adres waarbij een verbinding tussen beide bedrijfshallen is gerealiseerd. Het pand aan de Valkenjachtstraat 27 (bj. 2010) bevindt zich in een goede staat van onderhoud en beschikt voor zover bekend niet over gebreken. Het pand aan de Valkenjachtstraat 25 (bj. 1963) beschikt over wat achterstallig onderhoud aan met name het dak. De ruimte is verder prima te gebruiken als opslaglocatie. In het pand aan de Valkenjachtstraat 25 is een overheaddeur aanwezig welke de toegang naar beide bedrijfshallen faciliteert. Beide panden beschikken over een eigen entree.

 

Oppervlakte                                                                                                        

Totale oppervlakte:

ca. 1.097 m² vloeroppervlak

ca. 200 m² buitenruimte

 

Oppervlakte Vlakenjachtstraat 25:

ca. 527 m² bedrijfsruimte

ca. 271 m² kantoorruimte

 

Oppervlakte Vlakenjachtstraat 27:

ca. 250 m² bedrijfsruimte

ca. 49 m² kantoorruimte

ca. 200 m² buitenruimte

 

De objecten zijn enkel in zijn totaliteit te huur, separate verhuur is niet mogelijk.

 

Staat van oplevering

Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat en “as is, where is” verhuurd. Verkoper draagt geen verantwoordelijkheid voor de feitelijke toestand van het pand.

 

Kenmerken

  • Overheaddeur
  • Twee entrees
  • Gescheiden toiletgroep
  • Buitenterrein
  • Betonvloer

 

Parkeren

Rondom het object is voldoende en gratis parkeergelegenheid aanwezig in de openbare ruimte.

 

Huurprijs

€ 30.000,- per jaar; te vermeerderen met BTW.

 

Huurperiode

1 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 3 maanden.

 

Verbruikskosten

Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringscontracten met leveranciers voor de nutsvoorzieningen.

 

Opleverdatum

In overleg, op korte termijn.

 

Huurovereenkomst

Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

 

Zekerheidsstelling

Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden ‘kale’ huur.

 

Omzetbelasting

Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

 

Huurbetaling

De huur dient per maand vooruit te worden voldaan.

 


Adres:
Valkenjachstraat 25-27
5042 WH   Tilburg

Totaal aantal m²:  ca. 1.097 m²
Huurbaar vanaf m²: 
Huurprijs:  € 30.000,- per jaar